0
0

Corona maatregelen

Ja, het is de nieuwe orde van de dag... Corona! En ook wij bij Harings Fireworks hebben ons te houden aan de richtlijnen van de rijksoverheid. Op deze pagina proberen we zo uitgebreid mogelijk uit te leggen wat je kunt verwachten.

Bestel online!
Nu belangrijker dan ooit; bestel je vuurwerk online! Hierdoor hoef je alleen nog maar te komen afhalen. En omdat jouw bestelling al klaar ligt gaat dit vliegensvlug! Geen wachtrijen, minder gedoe met afstandsregelingen enzovoort. Perfect dus!

Regels in de winkel
Onze winkel kent de hele maand december een splitsing qua ingang voor fietsen en vuurwerk klanten. Al onze vuurwerkklanten zijn verplicht om een looproute langs de verkoopbalie te volgen. Door middel van stukken in de looproute waar je niet mag staan behouden we een veilige afstand tussen de klanten.

Het klinkt allemaal heel spannend, maar het spreekt aardig voor zich wanneer je er bent. Kom gewoon gezellig langs en wij zorgen er voor dat je veilig kunt winkelen!

Zijn mondkapjes verplicht?
Wij sluiten ons volledig aan op wat de overheid zegt (hebben ook weinig keuze natuurlijk). Zolang er geen verplichting is in Nederland om een mondkapje te dragen zal het in onze winkel ook niet verplicht zijn. Wel geldt er een dringend advies. Afstand bewaren tot andere shoppende klanten is echter wél verplicht!
Copyright © 2021 Harings Fireworks Almelo