0
0

Corona maatregelen

Ja, het is de nieuwe orde van de dag... Corona! En ook wij bij Harings Fireworks hebben ons te houden aan de richtlijnen van de rijksoverheid. Op deze pagina proberen we zo uitgebreid mogelijk uit te leggen wat je kunt verwachten.

Bestel in de voorverkoop!
Nu belangrijker dan ooit; bestel in de voorverkoop! Door je vuurwerk online of in de winkel te bestellen en te betalen hoef je alleen nog maar te komen afhalen. En omdat we afhalen regelen per tijdsblok en met een maximaal aantal klanten hoef je nooit lang te wachten en gaat het allemaal vliegensvlug. Geen wachtrijen, minder gedoe met afstandsregelingen enzovoort. Perfect dus!

Bestel je in de voorverkoop? Dan belonen wij je ook nog eens met extra korting en gratis vuurwerk! Win-win situatie dus...

Regels in de winkel
Ook bij ons wordt het sterk aangeraden om een mondkapje te dragen wanneer je jouw vuurwerk komt shoppen of afhalen. Gedurende de losse verkoop, 29-30-31 december, is het dragen van een mondkapje in onze winkel verplicht! We hebben de winkel dusdanig ingericht, in samenwerking met de veiligheidsregio en de gemeente Almelo, dat u snel en veilig kunt langskomen.

Wij hanteren een maximaal aantal personen in de winkel en derhalve is het mogelijk dat u moet wachten voordat u kunt binnenkomen. Wel hebben we een snelkassa voor de deur geplaatst, dus weet u al precies wat u wilt hebben? Wip dan even langs deze kassa en dan gaat alles veel sneller. In verband met het maximaal aantal personen dat binnen mag komen raden we u aan om zoveel mogelijk alleen te komen, maar met een maximale groep van 4 personen. Uiteraard dient u dan uit hetzelfde huishouden te komen.

Bij binnenkomst is het desinfecteren van uw handen verplicht, zowel langs de snelkassa als in de winkel.

Afhalen ook in de winkel?
Nee, we gaan werken met een aparte rij voor het afhalen van (internet)bestellingen. Derhalve hoeft u niet in de reguliere rij voor de winkel. Afhalen gaat over het algemeen tig keer sneller dan kopen in de losse verkoop.
Copyright © 2020 Harings Fireworks Almelo