0
0

Voorverkoop en afhalen

Wat is de voorverkoop en waarom is het nuttig? En zitten er regeltjes aan het afhalen van vuurwerk? Lees mee!

Waarom de voorverkoop?
Uw producten bestellen tijdens de voorverkoop brengt altijd veel voordeel met zich mee. Zo zijn de meeste prijzen scherper dan tijdens de losse verkoop, u krijgt gratis vuurwerk (afhankelijk van uw bestelbedrag krijgt u meer of minder) en u vermijd de wachtrijen tijdens de losse verkoop.

Door in te kunnen schatten wat we moeten inkopen kunnen we scherpere inkoopsprijzen realiseren en dus ook een scherpere verkoopprijs. Dit scheelt in uw portemonnee!

Bij uw bestelling dient u een afhaaldatum- en tijd te selecteren. Doordat we een maximaal aantal bestellingen per uur accepteren kunnen we u garanderen dat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Alles is reeds samengesteld en ligt voor u klaar. Afhaalbewijs indienen, eventjes geduld en hop naar huis langs de wachtrij heen!

Welke regels zitten er aan het afhalen?
Los dus van het stuk waarin u een afhaaldatum- en tijd afspreekt, zijn er meerdere regels verbonden aan het afhalen van vuurwerk. Zo mogen uw kinderen bijvoorbeeld gerust een bestelling komen plaatsen maar afhalen mag pas vanaf 16 jaar en ouder.

Naast de afhaalleeftijd dient u er rekening mee te houden dat uw bestelling van te voren afgerekend dient te worden. Dit kan niet pas bij het afhalen! Ook hanteren we een minimaal bestelbedrag van 25,00 euro.

Zijn er nog extra voordelen?
Ja zeker! Want iedereen die bij ons in de voorverkoop koopt komt automatisch in ons V.I.P. programma. Ieder jaar dat je bij ons koopt schuif je een plekje op in de ladder en hoe hoger je komt, hoe meer korting je ontvangt. Dit is zeker de moeite waard en wordt door veel klanten gebruik van gemaakt!
Copyright © 2020 Harings Fireworks Almelo