0
0

Betalingsmethoden

Het moet ook gebeuren.. betalen! Dat kan bij ons op verschillende manieren. Lees maar mee!

Betalen in de winkel
In de winkel kunt u uiteraard met contanten betalen meet ook met uw reguliere betaalpas en alle merken creditcards. Betalen kan eventueel contactloos op onze pinautomaat.

iDeal online betalen
Heb je internet bankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot het betalen met iDeal. Binnen Nederland de gemakkelijkste manier van betalen via internet. Je betaalt simpel en snel via je eigen bank en het bedrag is direct bijgeschreven op onze rekening, dus er gaat geen wachttijd over heen!

Bankoverschrijving
Beschik je niet over internet bankieren of is er momenteel geen mogelijkheid om iDeal te gebruiken? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Het voordeel van de bankoverschrijving is dat je het volledig in eigen hand hebt. Het nadeel is wel dat het enkele dagen in beslag kan nemen voordat het bedrag op onze rekening staat. Wij adviseren dan ook altijd om indien mogelijk te betalen via iDeal.

Afterpay
Afterpay accepteert betalingen vanuit de Benelux. Ons contract met Afterpay staat het toe om bedragen tot en met 300 euro achteraf te betalen. Het is aan Afterpay om u als betaler te accepteren. Wanneer zij u accepteren als klant betaald Afterpay ons uw rekening. Zie het dus als een soort van voorschieten. U kunt Afterpay achteraf terug betalen, meestal dient dit binnen 14 dagen te gebeuren. Het gebruik van deze dienst kost u verder niets!

PayPal
PayPal is misschien wel de meest bekende payment provider wereldwijd. Via uw PayPal account kunt u ons betalen met uw PayPal balans (op te waarderen via uw account) maar u kunt er ook voor kiezen om af te rekenen met uw creditcard. Ideaal dus voor internationale klanten! Heeft u een PayPal account? Kies dan voor deze betaaloptie tijdens het afrekenen en login.

Creditcard
Last but not least, zoals onze Britse buren dat zeggen; de creditcard. Natuurlijk kunt u al betalen met uw creditcard middels PayPal maar we accepteren ook 'rechtstreekse' creditcard betalingen. Ook aan creditcard betalingen zijn geen kosten verbonden!
Copyright © 2021 Harings Fireworks Almelo