0
0

Klantenservice

Heb je een vraag over Harings Vuurwerk, onze producten of onze winkel? We proberen zoveel mogelijk antwoorden te geven via onze website. Staat het gewenste antwoord nergens vermeld? Neem dan gerust contact met ons op!

Zijn er specifieke corona maatregelingen?
Het duikt ook echt overal op heh... Corona! En ja, ook bij ons zijn er specifieke maatregelingen in verband met het virus. Je vindt alles op de pagina corona maatregelingen. Een soort van; leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker?

Waar kan ik jullie vinden?
Onze winkel bevind zich aan de Nieuwstraat 95-99 in Almelo! Voor de deur kunt u gratis parkeren en met de fiets zijn we helemaal goed bereikbaar! Wil je met de trein? Je bent met vijf minuten lopen vanaf het station bij onze winkel, lekker makkelijk toch?!

Hoe kan ik jullie bereiken?
We zijn via meerdere kanalen bereikbaar, sommigen zelfs tot 's avonds laat en in het weekend! Kijk op onze service en contact pagina voor meer informatie.

Voorverkoop en afhalen
De voorverkoop heeft heel veel voordelen, maar alles rondom vuurwerk heeft regeltjes. Om alles voor u wat duidelijker te maken kunt u zich volledig inlezen op de betreffende pagina.

Betalen
Betaal zoals jij dat het liefste doet... Via iDeal, een bankoverschrijving, creditcard (PayPal) of achteraf via Afterpay. Alle informatie over de manier waarop u kunt betalen vindt u op de betalingsmethoden pagina.

Mijn betaling is niet verwerkt
Ontvangt u van ons signalen dat uw betaling niet binnen is gekomen? Dan is waarschijnlijk het betaalvenster vroegtijdig door u gesloten. Geen probleem, dat kan natuurlijk gebeuren! U kunt het beste contact met ons opnemen om een snelle verwerking als nog te realiseren.

Waar vinden we jullie?
U kunt ons altijd bezoeken in onze showroom te Almelo! Het adres is nieuwstraat 95, bekijk onze Google Maps pagina voor meer informatie. Denkt u aan onze openingstijden voordat u onze kant op komt?
Copyright © 2021 Harings Fireworks Almelo